Pentru publicarea Schimbării de nume, este nevoie de :

 –  Cerere de publicare 

  1. trebuie semnată de ofițerul de stare civilă și ștampilată cu ștampila care are imprimată stema României.
  2. Cererea  trebuie completată pe numele titularului al cărui nume se solicită a fi schimbat, iar în cazul în care solicitarea   de schimbare a numelui este pentru copilul minor, cererea se completează pe numele unuia dintre părinți. Obligatoriu cererea trebuie depusă în original.  

-Copie   Carte  de identitate/buletinul solicitantului

-Copie Certificat de naștere a persoanei care îsi schimbă numele.

În situația în care solicitantul are în pașaportul străin un nume,  iar pe teritoriul țării nu figurează cu acel nume, cererea trebuie completaăa cu numele cu care figurează pe teritoriul Romaniei.

Daca nu mai deține  nici un document în care apare acest nume, se  atașează adeverința de la Direcția publică de evidență a persoanelor cu un istoric al numelor purtate.

Cum public anuntul?

Contactați  reprezentanții  noștrii  aflați la unul din  punctele de lucru  nominalizate în acest site la  categoria ” ANUNȚURI MONITORUL OFICIAL-ADRESE

prolexConsultanță Monitorul Oficial - Partea a III-aConsultanță Persoane Fizice - Partea a III-a Pentru publicarea Schimbării de nume, este nevoie de :  -  Cerere de publicare  trebuie semnată de ofițerul de stare civilă și ștampilată cu ștampila care are imprimată stema României. Cererea  trebuie completată pe numele titularului al cărui nume se solicită a fi schimbat, iar în cazul în care solicitarea   de...Consultanță Anunțuri Monitorul Oficial